Kan alle bygge deres egen hjemmeside?

Ja. Det kan de godt. Og rigtig mange gør det også.
Problemet er, at læringskurven er ekstremt stejl, hvis man er på egen hånd. Det fører til en masse frustrationer, tidsspild og, ikke mindst, dårlige hjemmesider.

Derfor udviklede jeg Digital Business Design

Efter flere år i branchen, hvor jeg har arbejdet med store og små kunder både i Danmark og i udlandet, begyndte jeg at se et mønster i flere af de kunder jeg fik. Især blandt de nye iværksættere eller forretningsejere var der en særlig trend. Der var to gennemgribende temaer i deres problemer.


  • De havde fået lavet en side billigt, ofte af en bekendt. Det var ikke lige blevet, som de havde håbet, og vedkommende var holdt op med at svare på henvendelser, og de var helt på herrens mark, da de ikke selv havde været med til at bygge den.
 
  • De havde selv kastet sig ud i projektet. Det var bare lige lidt sværere at få hjemmesiden til at spille, samtidig med de skulle passe deres nystartede virksomhed – og måske oven i købet et fuldtidsarbejde.

Det er næsten umuligt ikke at være begejstret over nye iværksættere, der virkelig brænder for deres drøm. Jeg vil gerne være med til at hjælpe dem i mål og det gør jeg bedst ved at klæde dem ordentligt på, til at varetage deres hjemmeside, marketing og online work flow.

Der er i øjeblikket lukket for tilmelding, men du kan skrive dig på til næste omgang

Kort om Digital Business Design

Spild ikke tid og penge

Du har måske allerede forsøgt at lave din egen hjemmeside. Det gik sikkert også godt indtil et vist punkt, i hvert fald. Men en dag begynder det lige så stille gå ned ad bakke…

Konsekvenserne af de valg du tog tidligere i processen begynder at indhente dig, og du opdager måske, at du er nødt til at foretage nogle drastiske ændringer, for at få tingene til at virke igen.

Det hele virker pludseligt meget uoverskueligt, og du ender med at betale en professionel for at for styr på det. Du har nu spildt både tid og penge.

 

Bedre forståelse

En hjemmeside er et værktøj, som du kan bruge til at bygge videre på din eksisterende viden mens du også får din vision til at blive til virkelighed.

Problemet er bare, at hvis du ikke forstår din hjemmeside og alle mekanismerne, så skal du overlade det til en anden, som ikke nødvendigvis deler din viden og motivation.

Med andre ord, så går der en masse potentiale til spilde, hvis du ikke selv i det mindste forstår din hjemmeside. 

Når først det hele klikker, åbner der sig en hel verden af ideer og muligheder som du ikke ellers ville have set.

Der er i øjeblikket lukket for tilmelding, men du kan skrive dig på til næste omgang

Få besked når tilmeldingen åbner igen