Om mig

Plutio – det næste store hit indenfor projektstyring?

Banner til blog post om Plutio

Vi har nok efterhånden alle stiftet bekendtskab med enten monday.com, Asana, ClickUp eller en af de mange andre, såkaldte, productivity apps. Byd velkommen til Plutio.

Plutio er en relativ ny spiller på markedet. De blev i 2018 “Product Of The Day” på Product Hunt. Det lyder måske ikke synderligt imponerende, men Product Hunt havde i 2020 omkring 2 millioner aktive brugere. Det er en big deal, når man kan kalde prale med at have været Product Of The Day.

Hvad er Plutio?

Plutio er et projektstyringsværktøj, som gør dig i stand til at drifte hele din forretning.

I og for sig er Plutio ikke særligt revolutionerende i sin funktionalitet. Hvis man har arbejdet med førnævnte platforme, så kender man også de grundlæggeende funktioner, som er fælles for dem. Og Plutio er ingen undtagelse.

Plutio byder på følgende features

 • Dashboards
  Du kan skræddersy dashboards til både dig selv, dine medarbejdere og dine kunder. Bestem hvad de hver især skal se, ud fra de data du finder relevant. Du har fuld kontrol, og hvis du er omhyggelig behøver dine medarbejdere eller kunder faktisk ikke andet end deres dashboard.
 • Tasks
  Opgaver. Tasks kan vises både i List View og Kanban, som man kender det. Hver task har sit eget sæt af data, tilknytninger, kommentarfelt, og underopgaver. Og mere til.
 • Projects
  Hvert projekt du opretter er sit eget lille univers, inde i Plutio. Medarbejdere kan chatte med både hinanden, i grupper og med kunder, samt tilgå filer, tasks, kalender, noter og meget mere, alt sammen på projektbasis.
 • Proposals
 • Contracts
 • Invoicing
  Disse tre hører på sin vis sammen i Plutio. Det er magisk. Synergien mellem disse tre essentielle komponenter er fantastisk. Du kan sende skarpe, interaktive tilbud til dine kunder, og knytte en kontrakt til. Kunden får en nem brugeroplevelse, og fakturaen kan auto-genereres og sendes afsted, fuldstændig gnidningsfrit. Bedst af alt er Plutios templates. Du kan lave templates til stort set alt på platformen. Hav en række standardtilbud, og -kontrakter, efter behov, og du vil aldrig skulle bekymre dig om det tidskrævende arbejde det kan være at rette Word-dokumenter til.
 • Forms & Surveys
  Du kan oprette formularer, som du nemt kan sende til dine kunder, når du skal indsamle data. Du har helt sikkert en række standard-data du skal have fra dine kunder, hver eneste gang. Det gør det supernemt for både dig og din kunde, når du kan sende dem en formular, som indhente data og endda kan loade det direkte ind i dine task boards.
 • File Manager
  Du får en fleksibel file manager med i Plutio, som gør det nemt for dig og dit team at arbejde sammen om og dele filer, eller for dine kunder at uploade filer til dig. Alt kan begrænses i adgang baseret på tilladelser, og du kan dele det op i mapper. Meget som man kender det fra Dropbox.
 • Calendar
  Plutio har en indbygget kalenderfunktion, som er gennemtænkt. Udover at du kan knytte en fælles arbejdskalender til platformen, så kan alle medarbejdere abonnere på den interne kalender. Det vil sige de krydser af, hvilke ting de vil se i deres egen kalender – f.eks tasks, deadlines og events – og så får de et link de kan loade i deres egen kalender-app.
 • Time Tracking
  Jep. Plutio har en komplet time tracking-platform indbygget. Du kan aflønne medarbejdere og freelancers, sætte hour rates, vise dine kunder brugte antal timer og alt hvad du kunne ønske dig fra et time tracking tool.
 • Og meget, meget mere.
  Den komplette liste over features findes her.
Et overblik over Plutios task view
Sammendrag af Tasks i Plutio

Hvem er Plutio til?

Et projektstyringsværktøj af denne art er bedst til free lancers og virksomheder der sælger en service. Du har ikke meget at hente som f.eks. webshop. Hvis du arbejder meget ud fra et nogenlunde fast sæt opgaver, som kan replikeres på flere kunder, og har brug for at kollaborere med enten kollegaer, kunder eller begge, så er Plutio uden tvivl noget for dig.

Nye projektstyringsværktøjer kan være stor mundfuld

Plutio er en stor mundfuld. Det er kommer man ikke udenom. Heldigvis er det pakket ind i et lækkert design, og du kan slå funktioner til og fra, efter behov. På den måde overvælder du ikke dig selv eller dit team.

Vores erfaringer

Her på kontoret er vi netop nået til det punkt, hvor vi ikke længere kan klare os med Google Workspace og lappeløsninger. Vi har været på jagt efter et projektstyringsværktøj, som kunne det vi havde brug for. Vi har derfor også været igennem en del prøveperioder i de gængse platforme, men har altid måtte erkende, at der lige manglede enten det ene eller det andet.

Med Plutio fandt vi noget andet. Plutio er en platform du kan skræddersy – ikke bare til virksomhedens work flow, men også dine medarbejderes og dine kunders.

Opstarten

Naturligvis er der lige en indfasningsperiode, hvor man først og fremmest lige skal lære platformen at kende, men også oprette sine templates. Når det så er gjort, så opdager man hurtigt, hvor tidsbesparende det kommer til at være i længden.

Support

Plutio har meget travlt i øjeblikket, og derfor oplyser deres autosvar fra kundeservice at deres svartid er omkring 24 timer. De gange vi har skrevet til dem har de dog svaret inden for 10 timer, og de er altid venlige og hjælpsomme. Det er tydeligt at de er aktivt engagerede i at udvikle deres platform endnu mere – for nej, den er da ikke uden fejl. VI er stødt på små finurligheder, mest relateret til at overdrage ejerskab af admin-brugeren. (Tip: Vær helt sikker på at den mail I opretter jeres workspace med også skal være admin-brugeren)

På billedet ses et mock up af Plutios dashboard view
Eksempel på et dashboard

Konklusion

Det er en klokkeklar no brainer. 10/10. Især hvis du er en virksomhed der sælger en digital service, f.eks. sælger WordPress-hjemmesider.

Du kan prøve Plutio gratis i 7 dage. Det er ikke dog ikke helt nok, da det mest af den tid nok vil gå med at sætte platformen op, så den passer til dit work flow. Men det skal ikke stoppe dig…

Lige nu kan du nemlig få en LTD (Life Time Deal) ovre på AppSumo for $79, som inkluderer 6 team members (1 ejer/admin+5 medarbejdere). Det vil sige du betaler et engangsbeløb på $79, og har derefter adgang resten af livet. Til sammenligning vil en konto hos Monday.com, med kun 5 brugere, koste $50 om måneden.

AppSumo tilbyder dog kun disse deals i begrænsede perioder, så skynd dig, hvis du er interesseret.

Se Plutio på AppSumo her

Få $10 til AppSumo her

Seneste indlæg

Indholdsfortegnelse