Om mig

Undervisning

Jeg tilbyder undervisning til, private og virksomheder, i WordPress, Woocommerce, online marketing og mere. Undervisningen er altid skræddersyet til behov og er derfor ofte en kombination af flere discipliner.

Skræddersyet undervisning

Der er tre væsentlige faktorer når det kommer til undervisningens forløb.

Målsætning

Den vigtigste faktor er hvad du eller I gerne vil opnå. Vi kan ikke et tegne ruten hen til en destination vi ikke kender.

Udgangspunkt

Hvor langt er du eller I allerede? Hvilke andre kvaliteter kan spille ind i det vi skal igennem? Det er vigtigt at få kortlagt disse, så vi kan tage fat i de emner, som vil maksimere kvaliteten og udbyttet af undervisningen

Tidsrammen

Er der en bagkant? Hvor meget tid kan du eller I investere i undervisning - og i eventuelt arbejde på egen hånd? Igen, for at få allermest ud af tiden, så er det vigtigt at få afstemt tidsrammen for undervisningen.

Eksempel på et forløb

Web Design

Modul 1: Design

Lær hvordan du effektivt designer hjemmesider i WordPress og Elementor, dos-and-dont's, hvilke layouts I skal benytte og mere.

Elementor? Elementor er et plugin til WordPress, der gør det lettere og hurtigere at designe hjemmesider

Modul 2: Integrationer

Få WordPress til at tale sammen med jeres eksisterende setup og få mest ud af jeres data

Modul 3: Vedligehold

Opsætning af WordPress og procedurer for at undgå problemer - f.eks. i forbindelse med opdateringer.

Marketing

Modul 1: Email

Lær hvordan man arbejder med email marketing, de væsentligste begreber og teknikker og lead scoring

Lead scoring? Lead scoring handler om at tildele besøgende en værdi baseret på nogle kriterier - f.eks. klik på links, åbning af emails og mere.

Modul 2: Paid ads

Vi ser på hvilke platforme der giver mening for jeres forretning samt hvordan I kommer I gang med at køre kampagner herpå